Contactformulier

Gegevens uit het contactformulier zijn noodzakelijk om uw vraag te kunnen beantwoorden en met u in contact te kunnen treden. De verstrekte gegevens zullen enkel in dit kader gebruikt worden. Voor uitgebeide informatie zie de privacyverklaring.

 

PsychologenPraktijk PSY3

Wilhelminastraat 22 | 6131 KP Sittard

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefoon: 046-3040018

Mocht u ons niet kunnen bereiken, spreekt u dan gerust een voicemailbericht in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd.
Buiten kantooruren verzoeken wij u, in geval van crisis en/of in noodgevallen, contact op te nemen met de huisartsenpost.

De aanmeldings- en behandelwachttijd per 27 oktober 2021:
vanwege het oplopen van de wachttijd hebben wij momenteel een aanname stop.

Uw zorgverzekeraar heeft aangegeven dat er per regio voldoende zorg is ingekocht.

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) verlangt in dit kader publicatie van de volgende formulering:
"Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen)."

 

Let wel: dit betekent niet dat de zorgverzekeraar ons kan verplichten u in behandeling te nemen. Het betekent wel dat de zorgverzekeraar u helpt een alternatieve plek te vinden waar u wel binnen de gestelde termijnen geholpen kunt worden.

 


  

Wilhelminastraat 22
6131 KP Sittard
info@psy3.net
046-3040018
AGB praktijkcode 94061132
Go To Top