Sinds de uitbraak van Covid-19 in 2020 hebben wij onze werkwijze aangepast.

Onze aanmeldprocedure is vooral digitaal.
De behandelgesprekken zijn face to face en indien nodig, eventueel via beeldbellen.
Wij willen u graag blijven zien voor behandeling op ons kantoor en hebben zodoende een aantal maatregelen genomen om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen:

  • Wij maken gebruik van zogeheten “spatschermen” die tussen u en de behandelaar worden geplaatst.
  • Onze wachtruimte is erg klein. Zodoende vragen wij u kort voor aanvang van de sessie aan te komen en eventueel buiten of in uw auto te wachten tot de aanvangstijd van uw sessie.
  • Sinds 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in openbare binnenruimtes verplicht. Wij willen u daarom vragen om in de wachtkamer, hal en trap een mondkapje te gebruiken.
  • Om zoveel mogelijk ‘verkeer’ op onze gang te voorkomen zullen wij u de komende tijd helaas geen thee/koffie of water aanbieden. U mag uiteraard uw eigen drinken meenemen.
  • Verder willen wij u verzoeken om niet of zo beperkt mogelijk gebruik van het toilet te maken.

Wanneer kan een behandeling op kantoor geen voortgang vinden?
Mocht u (neus)verkouden zijn of andere verschijnselen hebben die wellicht op corona zouden kunnen duiden, dan verzoeken wij u vriendelijk om niet voor behandeling naar kantoor te komen, maar telefonisch contact met ons op te nemen. Dit geldt ook bij ziekteverschijnselen van gezinsleden. Voor meer informatie raadpleeg de site van RIVM. We denken graag met u mee om te kijken wat alternatieve mogelijkheden zijn om de behandeling door te laten gaan bijvoorbeeld een telefonische behandeling en/of behandeling via beeldbellen.

Heeft u nog vragen? Mail of bel ons gerust. Verder wijzen wij u graag op de speciale Corona-site van Mind. Hier kunt u terecht met uw twijfels en vragen over Corona. Ook kunt u hier steun vinden van lotgenoten.

Wilhelminastraat 22
6131 KP Sittard
info@psy3.net
046-3040018
AGB praktijkcode 94061132
Go To Top